Film i TV

ORILO SE U BIJELOJ KUĆI! Dalila otkrila kojim očima sada gleda Cara, pa ušla u sukob sa njim!

U toku je emisija Gledanje snimaka. Nakon snimka na kojem su upoređeni Dragojevići sa Majom i Carem, voditelj Milan Milošević je podigao Dalilu da da komentar:

Car i Dalila

Sve što sam rekla Dejanu u videu. Ja sam našla u njegovom telefonu po*niće koje je gledao. Meni je ilo čudno što on to gleda, ali tajno. Meni je Maja rekla da joj trebam da pričamo – pričala je Dalila, prenosi Pink.

Ja ušao da gledam film, kad mi stiže poruka Ana je 2 km od tebe – rekao je Dejan.

Ovo dvoje samo što se nisu poljuibili – rekla je Dalila.

Ja sam njih dvoje komentarisao samo sa Đedovićem. Zanimljivo mi je sve to. Ja se šalim sa ovima (Dragojeivćima) – rekao je Car.

Čovječe ti si sprdnja ovog rijaltija. Tebi se svi smiju, ša si sve uradio. On je dokazao kakv je lažov, kakav manipulaor. Kao se ponaša, to je užasno – reklla je Dalila.

Detaljnije u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh