Film i TV

“BOSANSKA SELJAČINO!” Sukob na nacionalnoj osnovi – krenuo da ga udari pesnicom, teške prijetnje!

Ne treba im to.

srbijadanas

Jedna od najpozitivnijih žurki ove sezone “Zadruge” sinoć se završila bez većih trzavica. Zadrugari su zapalili kazino svojim dobrim raspoloženjem i veseljem, ali je ubrzo sve krenulo po zlu.

Sale Luks i Dino Dizdarević su brzo došli do sukoba. Obezbeđenje je bilo sve vreme u pripravnosti i razdvojilo ih, a zadrugari su pokušali da ih smire. Sve je počelo zbog toga što je Sale rekao Dinu da Sale je zatim zapretio da će udariti Dina, pa je došlo i do guranja između njih dvojice, a obezbeđenje je uletelo kako bi ih razdvojilo. “bosanska seljačina”.
Ja sam iz Srbije, ti si iz Bosne. Ne razumem – rekao je Sale Luks Dinu,piše Srbijadanas

Dina je veoma pogodilo to što mu je Sale rekao, mada je on napomenuo da je on “srpska seljačina”.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh