Film i TV

VANREDNO UBACIVANJE: Zadrugarka PRETUČENA u rijalitiju, a sada ulazi da OSVOJI Dejana Dragojevića

On je baš njen tip!

srbijadanas

Dušica Jakovljević na samom početku emisije otkrila je ko će prvi pomrsiti sve konce u Beloj kući svojim ulaskom.

Nevena Milićević je nova aktuelna zadrugarka nove sezone najgledanijeg rijaliti formata na Balkanu.Ona je rekla da joj je najlepši dečko Dejan Dragojević, iako su novnari pominjali i Janjuša i Marka Osmakčića, ipak je Nevena rekla da je njen tip Dejan.

– Osećam se odlično i uzbuđeno. Mi imamo manje kontakta sa našima ovde. Imam iskustvo u rijalitiju – rekla je Nevena,piše Srbijadanas

– Ko ti je onako intresantan od muških zadrugara? – pitala je novinarka.-Što se tiče spoja karakternog i fizičkog to je Dejan Dragojević – rekla je Nevena.

-Ukoliko ti se on još više svidi kad ga budeš upoznala, pa to vaše orijateljstvo bude bilo intenzivinije, da li bi ti Dalila predstavljala neprijatnost u tome – pitao je Darko Tanasijević.

– Mislim da muškarac bira i da od muškarca zavisi. Žao mi je za sve to što joj se dogodilo, mislim da je možda izigrana. Mislim da je izigrana od strane Filipa, ali sa ove strane ekrana ne mogu da kažem. On je pažljiv, nežan i posvećen, što je ona i dobijala ranije – rekla je Nevena.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh