Film i TV

VANREDNO UBACIVANJE – VEČERAS U ZADRUGU STIŽE MAJIN BIVŠI: Sa njim još NJIH DVIJE, Filip će izgorjeti od muke kad ih ugleda

Veliki šef donio je odluku da večeras iznenadi zadrugare novim cimerima!

Maja Marinković - Screenshot

Veliki šef donio je odluku da večeras iznenadi zadrugare novim cimerima! Naime, zadrugari ni ne slute da će im se večeras na velelepnom imanju pridružiti tri nova učesnika, a jedan će posebno šokirati Maju Marinković i Filipa Cara.

U pitanju je bivši zadrugar i nekadašnji dečko Maje Marinković – Milan Janković Čorba, o kojem se ovih dana i te kako pisalo i pričalo, budući da je do javnosti stigla informacija da su Maja i on bili intimni prije nego što je ona ušla u ”Zadrugu 5”. Marinkovićeva je u jednom momentu čak posumnjala da je ostala trudna sa njim, budući da su imali nezaštićen odnos, a tim povodom oglašavao se i Čorba.

Međutim, ove noći neće biti uzdrmani samo Maja i Car, već i cijela Bijela kuća, posebno pripadnici jačeg pola, jer u Zadrugu 5 stižu i dvije atraktivne ukućanke, prenosi Pink.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh