Film i TV

CAR PONOVO PRIŠAO DALILI, DEJAN ODMAH REAGOVAO: Dobacio mu samo jedno, SVI MU SE SMIJALI

Dok su se Dalila i Dejan Dragojević provocirali u pušionici, zbog toga što je on pozvao Maju Marinković u svoj krevet kad je Filip Car legao pored Dalile, Maja i Car su ušli u Belu kuću.

Car, Dejan i Dalila - Screenshot

Car nije ni smeo da pogleda Dalilu, a ovo je Dejanu bilo prezabavno. Dalila je i dalje pričala Dejanu da je trebalo da ona uđe u njegov krevet, kako bi uzvratila i njemu i Caru, piše Novi.

FIlip je krenuo u pušionicu, ali čim je ugledao Dalilu povukao se nazad.

Sljedeći put palim mozak – rekla je Dalila.

Tamo pali – govorio je Dejan i pokazao na Cara.

Dalila je krenula da izlazi iz pušionice, a Car ponovo nije smio da je pogleda, zbog čega su Maja i Dragojević počeli da se smiju.

Šta je ovo, Deki? – rekla je Maja kroz smijeh.
Samo je trebalo mozak da upalim – govorila je Dalila.

Pošaljite kacigu za Filipa, ali da se vizir okreči – nasmijao se Dejan.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh