Film i TV

DEJAN ŽESTOKO PONIZIO MAJU PRED SVIMA – SVI SE SMIJALI: Evo s čim je uporedio, CRVENILA SE OD SRAMOTE

Voditelj Milan Milošević sinoć je ušao u Bijelu kuću i započeo “Nominacije”. Ovonedjeljni vođa Sale Luks je za svoje potrčke izabrao bivši ljubavni par Marka Janjuševića Janjušu i Maju Marinković. Riječ je dobio Dejan Dragojević:

srbijadanas

Što se tiče Janjuša, on će proći bolje nego bilo koji Car i Kralj. Ja ti se izvinjavam za onaj početak, moj stav se menjao sve dok Maja nije ušla, moraću kratko da prokomentarišem Cara. Janjuš je uvijek imao neki komentar, vidjelo se da tu i dalje ima nešto. Osjećam u kakvom je on viru, nešto za šta se bori mu se sada vrijeđa ovdje. Prateći ga sada kako funkcioniše je top, pokazalo se da je čovjek time što je komentarisao njihov odnos. I to što su imali se*s pred njim je ružno, smatram da treba da se suzdrže. Ono sa Krletom, ne bi trebao to da sebi dozvoli. Skroz imam normalnu komunikaciju sa Janjušem – rekao je Dejan, prenosi Novi.

Što se tiče Maje, to je kao da spremaju pijetla i onda uđe ovdje i sve se poremeti. Mislim da je mogla mnogo toga da uradi, a ništa nije uradila. Jamu je samu sebi ukopala, ušla je svježa, a mogla je da zavrti mozak svima, da budu iskasapljeni svi. Smatram da njena veza sa Carem nije potrebna. Car se diči zbog se*sa sa njom, on ima pravo da misli da je kapetan ali postao je samo jedan pijanac iz parka. Što se tiče ključa, nju sam pravo pitao, zaklela mi se da nije uzela, zamisli da joj neko povjeri ključ od kuće. Zamisli da joj ona Anja povjeri telefon ako uđe u rijaliti. Ja ću Maju poslati u izolaciju, stopila se sa svim – završio je Dejan.

U video – prilogu pogledajte detaljnije:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh