Film i TV

MUK ZA CRNIM STOLOM! Dalila na brutalan način sasula Maji otkrila istinu! Marinkovićeva ostala POTPUNO NIJEMA na OVE riječi!

Dalila na brutalan način sasula Maji otkrila istinu!

Dalila Dragojević - Screenshot

Voditelj Milan Milošević je upravo ušetao u Bijelu kuću i započeo “Nominacije”. Ovonedjeljni vođa Sale Luks je svoje potrčke izabrao bivši ljubavni par Marko Janjušević Janjuš i Maja Marinković. Riječ je dobila Dalili Dragojević, piše Pink.rs.

Sa Janjušem sam imala konflikt u trećoj sezoni, imamo normalan odnos, nikada me nije uvrijedio, imao je priliku ali nije. Dosta puta mi pričamo o njegovom životu, pitala sam ga da li je imao tu sramotu, zna da me nasmije, prema meni je bio iskren, jako ga dobro razumijem. On je jedan od ljudi prema kojima sam bliža – rekla je Dalila.

Što se tiče Maje. Ja sam se stvarno vrijeđala,ja sam joj se izvinila, mislim da me gleda kao veliku pretreku, možda misli da sam joj ja neka prepreka, vidim kada me gleda i skenira. Nikada joj nisam odgovorila na neke uvrede, u kazinu je prišla i prva rekla šta se ti miješaš.

Ali ja mislim da ona u vezi živi u nekom strahu, ne bih ga lovila na taj neki način. Da vidim da li će i šta će biti. Ona olako prelazi preko toga. Sa njom će uvijek manipulisati. Ti si jaka žena i borbena, neko si ko bi podijelio, ti imaš to u sebi ali da glupa jesi jesi. Između vas dvoje šaljem Maju – rekla je Dalila.

Na njenoj strani sam ovako, imam razumijevanje prema njoj, rekao sam joj da je razumijem – prokomentarisao je Janjuš.

U video-prilogu pogledajte detaljnije:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh