Film i TV

DRAMA U NAJAVI! Car tražio Maji da ga prati u stopu zbog Dalile, pa joj otkrio kako Dragojevićka pokušava da privuče njegovu pažnju!

Ovo se dešavalo dok je Marinkovićeva odmarala u izolaciji!

Dalila, Maja i Car - Screenshot

Maja Marinković došla je u Bijelu kuću, kako bi provjerila gdje je Filip Car, s obzirom da se zadržao, a on njoj je otkrio da Dalila Dragojević sve vrijeme priča o njemu, što je razbjesnilo Marinkovićevu:

Treba da dolaziš sa mnom u Belu kuću kad se tuširam, jer ovdje ljudi razglabaju o meni. Čuo sam da je Marko pričao sa Karićem, pa se Dalila ubacila i dobacuje mu za Etno selo… Da sam ja htjela, išla bi ona sa mnom u Etno selo – prepričavao je Car, prenosi Pink.

Je l’ ja treba da riješavam? Šta nju boli ku*ac? – pobjesnila je Maja.

Kad se vidi da ne reagujem na neku patnju, onda se priča o meni u mom prisustvu. Da nismo ti i ja u vezi, odmah bih je pitao šta ima da priča o meni – dodao je Filip.

U video – prilogu pogledajte detaljnije.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh