Film i TV

Ovo je Dejanova osveta: Dalila ne dolazi sebi, ne može da se smiri – evo šta je Dragojević uradio sinoć u emisiji pred svima

Tokom pauze za reklame, Dalila Dragojević je u dvorištu porazgovarala sa Janjušem i rekla mu da nije bio u pravu kad je izlagao o osjećanjima Dejana Dragojevića, a i tome da nije trebalo da ona traži razgovor sa Dejanom.

Dalila i Dejan - telegraf

– Nisi u pravu, jer si ti tražio razgovor sa svojom ženom poslije toga – rekla je Dalila.

– Ali ja je nisam pljuvao. Šta je on tebi radio? – pitao je Janjuš.

– Ja vidim. Ovo je njegova osveta meni, ali neće preko mojih leđa. Kako bi se ti ponašao da ti je Ena tu, a da si to uradio, da ti je tu osoba koju si ti povrijedio i osoba koja je tebe povrijedila? Niko ne zna kako se osjećam. On bi se sutra pomirio, samo da nismo ovdje. Prebacuje da ga mrzim, da ga nisam voljela. Što sam bila sa njim 5 godina? Kupovao avione, kamione? Zaštita? Par puta me zaštitio u rijalitiju riječima. Gluposti, od čega me je štitio – dodala je Dragojevićka, piše Novi.

Pogledajte sve u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh