Film i TV

Glumica Sanja Vejnović pokazala kako izgleda njena kćerka

Glumica je fotografiju Marte Eve objavila na društvenoj mreži Instagram, a njezina ljepota oduševila je Sanjine pratitelje. Čini se da su mladu djevojku ‘pomazili’ majčini geni.

Sanja Vejnović - Vecernji.hr

Glumica Sanja Vejnović (60) postala je jedna od omiljeih lica nakon što se pojavila u serijama ‘Zabranjena ljubav’, ‘Ponos Ratkajevih’ i ‘Larin izbor’.

Prekrasna glumica, sada je na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju svoje kćeri Marte Eve (23) koju je dobila s bivšim suprugom, snimateljem Goranom Mećavom (52).

– Moja pametnica Marta Eva – napisala je Vejnović u opisu ispod fotografije, prenosi 24sata.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sanjic (@sanjavejnovic)

Prizor na fotografiji oduševio je mnoge Sanjine pratitelje, a i složili su se da je Sanjina kći prekrasna kao i ona sama te da je ljepotu naslijedila upravo od nje.

– Kopija mamina…pomislila sam da ste Vi u malo mlađim danima…predivna djevojka – napisala je jedna od pratiteljica na društvenoj mreži.

– Frapantna sličnost – složila se i druga pratiteljica na Instagramu.

Sanja je 2012. godine uvrštena među najljepše glumice svijeta starije od 40 godina na poznatoj filmskoj internetskoj stranici IMDB.

Prisjetimo se, Sanja je nedavno dobila odštetu protiv poliklinike koja je koristila njezino lice za promociju estetske kirurgije. Glumica je nepravomoćnom presudom zagrebačkog Općinskog građanskog suda dobila ukupno više od 140 tisuća kuna naknade štete i troškova koje joj je dužna isplatiti Poliklinika “Sinteza” d.o.o. Zagreb. Poliklinika je neovlašteno objavila njezine fotografije s iglom uperenom u lice, a s obzirom na to da Vejnović zagovora prirodnu ljepotu, fotografije su joj narušile ugled, ali su joj zbog njih izostale i brojne poslovne ponude.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh