Film i TV

Nju je volio prije Dajane: Ovo je prva žena Žike Jakšića, rodila mu je sina

Prva žena Jakšića nije ni nalik Dajani Paunović.

Žika Jakšić - Expresstabloid.ba

Saša Žika Jakšić, voditelj, producent i kompozitor svoj privatni život čuva daleko od očiju javnosti, ali poznato je da iza sebe ima dva braka, prenosi Objektiv.

Naime, on je prije braka sa voditeljkom Dajanom Paunović bio oženjen Snežanom, o kojoj se gotovo ništa ne znam sem da imaju sina Andriju.

Sada se na mrežama pojavila Snežanina fotografija, i jasno je da nema nikakve sličnosti sa Dajanom. Ona je sušta suprotnost voditeljki – nije javna ličnost i ima crnu kosu.

Iako su se rastali prije mnogo godina, Snežana i Žika imaju dobar odnos, a on joj je beskrajno zahvalan jer brine o njihovom zajedničkom sinu. Inače, Andrija živi i radi u Njemačkoj kao enolog i ne zanima ga estrada.

– U svom životu nisam imao mnogo žena. Deset godina sam bio u prvom braku, sedam u drugom, ali kad bih sve godine sabrao, nije to neki veliki broj žena. Nemam čime da se hvalim, jer mi nije bitno. Ima jedno pet žena koje su ostavile trag u mom srcu i ja sve njih volim, poštujem i cijenim. I zato želim da pozdravim Dajanu, koja je zaista prelijepa i koja vodi računa o našem sinu Dušanu, kao što i Snežana vodi računa o mom starijem sinu Andriji- ispričao je svojevremeno producent, prenosi “Grand online”.

Podsjetimo, Žika i Dajana razveli su se poslije sedam godina braka u kojem su dobili sina. Jakšić je i sa njom ostao u sjajnim odnosima, a nedavno je priznao da je ponovo zaljubljen.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh