Film i TV

“MORAM PREGURATI OVIH 20, 30 DANA” Filip Car mislio da kamera ne snima, otkrio zabranjenu informaciju: Evo šta će se desiti

Filip Car - Screenshot

Filip Car i Petar Vasić proćaskali su ispred izolacije, pa je Car primijetio kod sebe promjenu u ponašanju, konkretno u reagovanju na stres u rijalitiju:

– Počele su da me nerviraju neki ljudi ovdje – rekao je Petar.

– Počelo me je sve nervirati…Ma kasnije se navikneš na sve, na početku bih se potukao, ali sada, ja sam i dalje nervozan, ali sam sada mekši, presudnih su mi ovih mjesec dana – rekao je Car.

– Ti si tako i prošle godine – rekla je Maja.

– Mene nekada uhvati tako da ne znam šta ću, gdje ću, nikada nisam bio zatvoren ovoliko – rekao je Petar.

– Mene ne drži mjesto, ne drže me neke stavri, kao ja moram cijelu noć da sjedim negdje – rekao je Car, na šta se Petar složio.

– Treba brate psiha, jeb**o je – rekao je Petar.

– Znaš kako prebaciš ovdje lako…Ovdje me je sve počelo nervirati, a moram pregurati ovih 20, 30 dana – rekao je Car.

– Ma da, vidim ja da se ti lako iznerviraš – rekao je Vasić.

Detaljnije u video-prilogu:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh