Film i TV

POLITIČAR JE OPČINIO: Jovana Jeremić okončala brak i bacila se na novu ljubav – IMA JEDAN USLOV

Sada zna tačno šta želi!

Jovana Jeremić - Screenshot

Priče o krahu braka voditeljke Jovane Jeremić i političara Vojislava Miloševića ne prestaju da uzbuđuju javnost.

Poznato TV lice podgreva glasine o razvodu svojim izjavama i objavama na društvenim mrežama, a po svemu sudeći, već je u potrazi za novom ljubavlju.


Jovana je otišla korak dalje, pa je u okviru opcije stori na Instagramu istakla kako se divi hospitalizovanom političaru Milutinu Mrkonjiću koji je podržao svoju emotivnu partnerku Anu Bekutu iz bolničke postelje.

Uz novinski naslov “Mrka zakleo Bekutu na bolesničkoj postelji: Molio Anu da nikako ne sme da uradi samo jednu stvar! Ona ga mora poslušati”, dala je i svoj komentar:

– U 2022. godini bih sebi poželela jednog ovakvog baju, koji i kada se bori za život svojoj ženi kaže: “Pevaj i ne prestaj sa pesmom nikada. To je moja jedina želja.” To je bezuslovna ljubav – istakla je Jeremićeva, pa dodala:

– Odlazila sam uvek od svojih partnera kada mi nisu dali nijedan valjan razlog da ostanem!
srbijadanas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh