Film i TV

SKANDAL NEVIĐENIH RAZMJERA: Dalila i Car zaratili u hotelu, pljuštali ŠAMARI i uvrede, ona mu razbila parfem od Maje Marinković

Filip Car je spakovao neke svoje stvari, iznio ih iz hotela, pa se vratio da porazgovara sa Dalilom Dragojević.

Filip i Dalila - Screenshot

– Od tebe šta tražim, da me saslušaš ako želiš da ti kažem neke stvari – rekao je Car, piše Novi.

– Nema potrebe – odgovorila je ona.

– Mogu da ti kažem ako želiš da me saslušaš, ako ne želiš, neću ti ih reći. Tako da, ovaj… U principu, znaš kako ti ide sa mnom. ja znam da ti nisi upoznala mene, ali sa mnom ti je kroz život onako kako izabereš. Ako izabereš mirno, ide ti mirno. Ako odabereš da ti ide loše, ide ti loše. Ako odabereš zajednički, zajednički, ako putem inata, onda putem inata. U ovom slučaju nije putem inata – krenuo je Car, pa uzeo neku stvar iz kutije.

Ostavi to – rekla je Dalila.

Ostavit ću, nikad nisam uzimao nešto tuđe – odbrusio je on.

Nisi, nisi – počela je da se smije Dragojevićka.

– Samo žene, ali žene nisu stvar. Ovako ću da ti kažem… – nastavio je Car.

Mi smo zaključak sinoć završili, ti si se danas pomirio sa Dejanom i to je to. Tvoja strana me ne interesuje poslije našeg završetka – odbrusila je Dragojevićka.

Zatim su krenule uvrede na sve strane, a Dalila je udarila nekoliko šamara Caru, a zatim krenula da mu baca stvari. Obezbjeđenje je uletjelo u hotel.

Video možete pogledati na ovom linku.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh