Film i TV

Dušan poručio Stanivukoviću: Tanja je i dalje moja žena, neka pazi da mu se nešto ne dogodi!

Dušan Jovančević zapretio je gradonačelniku Banjaluke Drašku Stanivukoviću, novom dečku svoje još uvek zakonite žene Tanje Savić.

Tanja Savić i Dušan Jovančević - Kurir.rs

Pjevačicin suprug, koji živi u Australiji, revoltiran je zbog njenih izjava u medijima kako je sretna i zaljubljena, ali i spekulacija da sa mladim bh. političarem ima ozbiljne planove nakon razvoda.

Jovančević ne krije da mu se ne sviđa što je njegova supruga ušla u drugu vezu, i pored toga što oni više od godinu i po dana ne žive zajedno, a političara javno upozorava da se kloni Tanje.

Pitajte Stanivukovića sljedeće: Kad ljubi moju ženu, da li njene usne imaju sladak ili gorak ukus? Svaki put kada smo nas dvoje vodili ljubav, ja sam joj s……o u usta. Sada taj čovjek može samo da pojede moje ostatke. Ovo je moje prvo i jedino upozorenje za njega. Tanja je još uvijek zakonski moja žena. Ne bih želio da mu se nešto slučajno dogodi – rekao je Dušan za Kurir.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh