Film i TV

BILJANA U EMISIJI OTKRILA KAKVU JOJ JE PORUKU DALILA POSLALA: Za sve je okrivila Dejana, OTKRILA ISTINU O ODNOSU PORODICE DRAGOJEVIĆ

Sinoć u toku emisije Izbacivanje, gosti u studiju i publika imali su prilike da pogledaju video odnosa ljubavnog trougla Dejana i Dalile Dragojević sa Filipom Carem.

Dalila i Dejan Dragojević - Kurir.rs

Neke od ovih momenata, ne znam kako uspjevate da gledate. Mnogo toga itekako djeluje ružno. Vratimo se na to, živjeli su kod njenog oca, pričalo se da niste dozvolili da se sagradi sprat na vašoj kući? – pitala je voditeljka, piše Novi.

Nisam htjela to, jer sam mislila da nije pametno, to je porodična kuća, imam i sestru koja živi u inostranstvu i koja dolazi povremeno. Smatrala sam da nije pametno, što se sada vidimo ispostavilo kao tačno. Nisam željela da gledam sve to, sav taj odnos, razmišljala sam unaprijed. Kasnije su iznajmili stan, živjeli u Beogradu, dok im njen otac nije dao taj plac. U trenutku kada sam rekla da se ne slažem sa njenim mišljenjem dobila sam poruku da mogu da zaboravim na sina – govorila je Biljana.

Prvo krivim njega, mogu da ga krivim jer je to dozvolio! Htjela sam da je pozovem tada, ali sam bila blokirana već. Nikad mi neće biti jasan razlog šta sam ja to konkretno uradila da oni prekinu svaki konktakt. Vidjeli smo manipulacije, da se dopisivao sa Tijanom Ajfon, da je on nju kao nervirao, ali sam sigurna da već da većina ljudi vidi sve, i kakav je Dejan i kakvi su to odnosi – navela je Dragojevićka.

Detaljnije u videu ispod.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh