Film i TV

HUSO MUJIĆ OTKRIO DA LI JE DEJAN PROMIJENIO VJERU NAKON ŠTO JE VJENČAO DALILU: Ovo je prava istina koju su krili – STAO U KRAJ PRIČAMA

U novom izdanju emisije “Premijera – Vikend Specijal”, otac Dalile Dagojević, Huso Mujić, oglio je dušu pred kamerama televizije Pink i u iskrenoj ispovijesti otkrio sve detalje odnosa sa svojom kćerkom.

Huso Mujic - Eksluziva

Huso se osvrnuo i na navode da Dejan prešao u islam.

-Bio je Dejan par puta, bile su sahrane, pa normalno da će doći da ispoštuje, ali nije promijenio vjeru. Svako može da uđe u džamiju, ali on je ostao Dragojević – kaže on.

-Dalila je moja, ali i Dejan je moj. Ja sam prošao dosta stvari kroz život, ali to se n radi tako, to mora na drugačiji način da se završi. Trebalo je da dođu kući zajedno, da sjednu i razgovaraju, zna se red, a ovo je nula. Stidim se njenih postupaka, niko mi ništa ne govori, samo iza leđa – otkriva Dalilin otac, piše Novi.

-Imam da kažem Dalili da se što prije okani Filipa. Kakav je Dejan, mislim da će joj dati drugu šansu – zaključuje Huso u emisiji “Premijera – Vikend Specijal”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh