Film i TV

DEKI ĆE UVIJEK BITI MOJE DIJETE, DRUGI ME NE INTERESUJU: Dalilina majka ne nalazi opravdanje za kćerkino ponašanje u rijalitiju

Dalila Dragojević prevarila je javno supruga Dejana Dragojevića u “Zadruzi” i razočarala majku Eminu i oca Husu Mujića.

Dalila Dragojević - Screenshot

Zadrugarkina majka postavila je Dejanovu fotografiju na svom Fejsbuk nalogu i na taj način svima stavila do znanja na čijoj je strani.

Ona je takođe odgovorila na par komentara ispod ove slike i iznenadila mnoge.

– Draga moja Emina, ja sam u šoku, znam da ti je preteško i da ti je kćerka, ali svaka ti čast na potezu koji si uradila. Deki tako nešto nije zaslužio sa njene strane – bio je prvi komentar a Mujićeva je kratko napisala:

– Hvala draga, a Deki će uvijek ostati moje dijete i drugi me ne interesuju – napisala je Mujićeva.

Ako je suditi po drugom komentaru, žena koja ga je napisala je bliska prijateljica porodice.

– Draga moja Emina, ponosna sam što si moj prijatelj. Jer, ovakva žena se jednom rađa. Ja znam da će Deki ostati zauvijek tvoj sin. A, duboko u srcu vjerujem da će Dalila i Deki biti zajedno. Ljubim te i želim ti puno snage za sve – pisalo je na Emininom profilu, a ona je odgovorila:

– Hvala draga Slavice, a nositi bol i tugu i sama znaš kako je. Ali, sve će proći i ko preživi sve ovo, pričat će. Deki je moj sin dok ne umrem. Čuvaj mi se moja Slavice, a život moramo nastaviti kako god. Ima i gore od ovog pa ljudi žive sa tim, prenosi Nadlanu.com.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh