Film i TV

OČAJNA MAJKA DEJANA DRAGOJEVIĆA SE OGLASILA, NIKAD JOJ GORE NIJE BILO: Car nije kriv, a DALILI PORUČILA IZNENAĐUJUĆU PORUKU

Biljana Dragojević umire od brige za sinom Dejanom. Danima ne može da jede i spava, samo plače, a i iz kuće skoro da ne izlazi jer non-stop gleda sta Dejan radi.

Dalila i Dejan Dragojević - Kurir.rs

I u hitnoj je završila jer joj je skočio pritisak, pa je najbliži mole da rijaliti više ne gleda.

Biljana je u očajnom stanju, nikad joj gore nije bilo. Kida se, a kako i ne bi, majka je, boli je koliko i njega. Rekla je da će da odrobija Dalilu ako se njenom sinu nešto desi. Doslovno je rekla da će lično da joj dođe glave, samo ako Dejanu zafali dlaka s glave. Ne smijem ni da pomislim na šta bi susret njih dvije ličio. U čudu je šta joj je napravila od djeteta. Ubijeđeni su da to nisu čista posla i da ima veze sa nekim vradžbinama koje je Dalila pravila”, kaže izvor iz Veternika za Star.

Inače, Biljana ne zna da Dejan ima srčane probleme i da pije terapiju, a kada sazna za to, tek će joj tada biti teško.

Nikada u životu ga nisam vidjela ovakvog, nikada nismo imali takve situacije. Dejan je uvijek bio jako dobro dijete, dobar momak, dobar i u školi i kod kuće. Ja nikada sa njim nisam imala ni jedan jedini problem. On sada nikako ne smije da bude sam, znači mu što ima Sandru Rešić, Frana… Voljela bih samo da ga zagrlim, da osjeti da nije sam. Mnogo teško ovo podnosim. Nije Car ništa kriv, Dalila je ta koja je kriva za sve”, rekla je očajna i zabrinuta Biljana, piše Kurir.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh