Film i TV

MAJA SE NE ZAUSTAVLJA! PONOVO ISKOPIRALA KORAĆEVU OD GLAVE DO PETE: Identična haljina čak i MJESTO SJEDENJA!

Maja Marinković i Ana Korać su česta tema medija, uglavnom zbog njihovih sličnosti. Majino posljednje izdanje je ponovo podgrijalo priče da kopira Koraćevu.

Ana Korać - Instagram

Naime, nedavno je Marinkovićeva gostovala u emisiji “Amig Show” u crnoj haljini koja je istakla njene grudi. Istu odevnu kombinaciju, poniela je Ana prilikom jednog gostovanja u istoj emisiji, piše “Espreso“.

Pored haljine, zadrugarka je obula crne, kožne čizme, slične Aninim, ali kako nisu potpuno identične, izgleda da Marinkovićeva nije uspjela da pronađe isti model.

Ovo nije prvi put da Maja Marinković u potpunosti iskopira stajling Ane Korać. Isto se desilo i na superfinalnoj večeri Zadruge 4, kada je Ana, primijetivši istu haljinu kod Maje, postavila sliku i napisala:

– Pa dobro, šta, lagano! Hahahahahaha!

Maja je jednom prilikom prokomentarisala sličnost u oblačenju između nje i Koraćeve, pa oplela po njoj.

– Imalo je nas par istu stvar, ali se uvijek spomenem ja. Ja sam tu da drugima podignem cijenu ako treba. Meni jedina tema nije garderoba, meni bi bilo zadovoljstvo da se neko oblači kao ja. Vidjela sam da se priča i o haljini iz Budve, koju nosi pola grada, ali je bitno da se pomenem ja. Volim samouvjerene žene, za mene to ona nije, a nije ni dobar čovjek – rekla je Marinkovićeva ranije.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh