Film i TV

ZNAM DA NISAM PRELIJEP, ALI I DALJE ME ŽELE: Milan Kalinić čestitao sebi 49. rođendan HIT snimkom, a shvatio i ko su mu prijatelji!

Milan Kalinić, glumac i voditelj, napunio je 49 godina, pa je povodom toga objavio urnebesni snimak na društvene mreže.

Milan Kalinić - Screenshot/YouTube

Kalinić je sam sebi čestitao rođendan i istakao da je spoznao ko su mu pravi prijatelji, pa je zapjevao i popularnu pjesmu.

– Znaš šta, shvatiš jednu stvar, ko su ti prijatelji, koliko ih imaš, da li ih imaš, koliko misle na tebe, kad ti rođendan čestaju uglavnom aplikacije, banke, prodavnice, tržni centri, mobilna telefonija – rekao je Milan.

– Uglavnom, jednu stvar želim da kažem: “Znam da nisam prelijep, ali i dalje me žele, punim 49, ali i dalje me žele, u klubu pijem samo pivo ali i dalje me žele i dalje me žele, i dalje me žele”. Ajde, u zdavlje! – repovao je Milan i nasmijao mnoge.

U komentarima uslijedile su čestitke i lijepe želje povodom glumčevog rođendana.

Video možete pogledati OVDJE.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh