Film i TV

PAULA HUBLIN I VUK U VEZI? OBJAVLJENA PRVA ZAJEDNIČKA SLIKA: Napisao emotivnu poruku, EVO U KAKVOM SU ODNOSU

Danima se spekuliše da između repera Vuka Moba i bivše učesnice “Zadruge” Paule Hublin postoji mnogo više od prijateljstva, iako oboje to demantuju.

Vuk Mob - Screenshot

Sada se na društvenim mrežama pojavila fotka koja podgreva priča da su reper i Hublinova u romantičnom odnosu.

Vuk Mob i Paula Hublin

Paula je, inače, nedavno snimila spot za svoju prvu pjesmu, a najveća podrška bio joj je upravo Vuk, koji je sada objavio njihovu zajedničku, nikad prisniju fotografiju, ali i komentar koji je zbunio sve koji su ubjeđeni da su u vezi.

– Dobrodošla u porodicu, sestro! Vrijeme je da pišeš istoriju i praviš velike novce – napisao je Vuk, dok mu je Paula u komentaru ostavila srce.

Inače, Paula je i sama demantovala da ima bilo šta s reperom.

-Nema tu ničega između nas. Družimo se kao što smo to radili i u “Zadruzi”. To se sve znalo da ćemo se nas dvoje ponovo sresti i biti bliski kao prijatelji. Pravi se velika drama i tenzija oko svega. Saradnja je u pitanju, između nas dvoje, toliko smijem da otkrijem – rekla je ona za Blic.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh