Film i TV

“OVO JE JEDINA ŽENA KOJU VOLIM” – NAKON SLIKE SA PAULOM OGLASIO SE VUB MOB: Objavio sliku s njom – KOMENTARI NE STAJU

U javnosti je počelo da se šuška da zadrugarka Paula Hublin ima nešto više od prijateljstva sa reperom Vukom Mobom.

Vuk Mob - Screenshot

Atraktivna Hrvatica rekla je u emisiji “Narod pita” da su se njih dvoje sastali kako bi porazgovarali o poslovnoj saradnji i da među njima nema ničega, a onda je sinoć kasno uslikana kod njega u kući.

Vuk Mob – Screenshot

To je podgrijalo sumnje da se nešto ipak desilo, a Vukadin je oštro demantovao.

Prvo je objavio stori na kome je napisao:

Znači ako izbacim selfi, automatski sam u vezi sa tom osobom? Ne zanosite se ljudi. I kada budem objavio da sam u vezi sa nekim, to sigurno neće biti niko ko ima veze sa televizijom, estradom ili bilo šta što je vezano sa javnim poslom – napisao je Vuk Mob na svom Instagram profilu, a zatim snimio klip, koji je ubrzo obrisao.

Vuk Mob je nakon te slike rekao da jedina ženska osoba koju trenutno voli i koja je u centru njegove pažnje, jeste njegova kćerka Teona.

Zbog čega je obrisao i da li bi to povrijedilo njegovu bivšu verenicu Oliveru Konatar, ostaje da saznamo, piše “Srbija danas“.

Vuk Mob


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh