Film i TV

BIZARNI DETALJI IZ BIOGRAFIJE ANĐELINE DŽOLI OD KOJIH ĆETE SE NAJEŽITI: Mračna strana glumice čijoj ljepoti se divi svijet

Anđelina Džoli juče je proslavila 46. rođendan

Anđelina Džoli Vojt, američka glumica, manekenka, rediteljka i ambasador dobre volje Visokog komesara za izbeglice UN, rođena je 4. juna 1975. godine u Los Anđelesu u Kaliforniji kao mlađe dete glumačkog para Džona Vojta i Maršelin Bertran.

Iako mnogi misle da je jedina kontroverza u vezi sa njom, razvod od Breda Pita, istina je daleko drugačija i dosta mračnija.

Ko je zapravo ova megapopularna glumica?

Praktikovala je samopovređivanje

Zapanjujuća činjenica je da je kao jako mlada praktikovala samopovređivanje, jer se na taj način osećala “živom i slobodnom”.

– To je za mene bila jedna vrsta terapije – rekla je jednom prilikom.

Svojom krvlju je ispisala ime

Isto tako jedan morbidan detalj veže se za 1996. godinu kada se udala za glumca Džonija Li Milera u beloj košulji, na kojoj je svojom krvlju ispisala ime muža.Priznala je da je biseksualka

U filmu “Foks fair” Džolijeva je izjavila da je tokom devedesetih godina bila u vezi sa Dženi Šmicu, partnerkom iz pomenutog filma. Navodila je da je bila spremna i da se venčaju, a da je biseksualka potvrdila je i deceniju kasnije u jednom intervjuu.

Poljubac sa bratom

Anđelina je šokirala sve kada je strasno poljubila brata pred gledaocima na dodeli Oskara 2000. godine, a ovaj šokantan potez brat i sestra ponovili su još nekoliko puta na javnim događajima.

Mesecima se šuškalo o njihovoj vezi, ali je ona to kasnije demantovala.

– Svet je mnogo bolesniji nego što sam mislila – izjavila je tada.

Saradnici nemaju reči hvale

Bivši Anđelinin telohranitelj ispričao je pre nekoliko godina da je ona bezdušna osoba.

– Ona je psihopata i egoista. Njeno ponašanje povređuje sve u njenoj blizini.

Crna magija

Većina priča da ona zrači čudnom energijom i da je se boje zbog priča koje teraju strah u kosti. Anđelina se navodno godinama bavi crnom magijom.

– Bred je dugo umirao od straha da će Anđelina početi ga koristi moćne magije protiv njega. Misli da ga proganja i da joj je cilj da ga potpuno uništi – priznao je izvor blizak, nekada skladnom bračnom paru.

Voli da se oblači u crno

Jako često je obučena u crno i pojavljuje se u tamnim kombinacijama, pa mnogi zbog toga tvrde da to upravo podupire priču o njenom bavljenju crnom magijom.

Narkotici

Dugo je imala problema sa konzumiranjem narkotika pa je pre snimanja filma “Tomb rajder” morala mesecima da bude testirana na opijate kako bi producenti bili sigurni kome daju glavnu ulogu.

“Rasturačica brakova”

Znamo da je Bredu Pitu rasturila brak sa Dženifer Aniston. Ali, pre toga, to isto je uradila i Biliju Bobiju Tortonu. Rasturila mu je verdibu i u dala se za njega.

U svetu Holivuda nema nijednog prijatelja sem Breda Pita. Kada su se rastali, spekulisalo se da je na sve načine pokušavala da okupi ekipu koja će Bredu uništiti reputaciju dobrog holivudskog momka.

Ipak, ona i dan-danas važi za najpopularniju ličnost na svetskoj sceni, koja lepotom ne prestaje da oduševljava javnost,piše Glossy


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh