Film i TV

Region je ovu glumicu obožavao, njen život obilježile su otmice sestara, opaka bolest i udaja za poznatog moćnika, a danas izgleda brutalno!

Glumici je prije 12 godina dijagnostikovana podmukla, lajmska bolest.

Arijanda Miranda - Screenshot

Poznata meksička lepotica danas ima 49 godina, a mnogi pamte njenu poznatu sapunicu “Rosalinda”, koja je jedno vrijeme bila najgledanija na Balkanu, kao i seriju “Marimar”, u kojoj je takođe glumila, piše “Alo!“.

Talija, koja je rođena kao Arijanda Miranda, proslavila se van granica svoje zemlje serijama gorepomenutim serijama, koje su se prije više od 20 godina emitovale na domaćim televizijama.

Uspješno je gradila i pjevačku karijeru, a danas nastupa širom svijeta i bavi se kreiranjem odjeće, pa je glumu zapostavila. Od 2000. godine je u braku sa nekadašnjim mužem Maraje Keri, Tomijem Motolom, čuvenim muzičkim mogulom, koji je od nje stariji 22 godine.

Poznati par ima dvoje djece, Sabrinu i Metjua, i jedan je od rijetkih primjera parova kojima velika popularnost nije narušila sreću. I te kako je aktivna na društvenim mrežama, a evidentno je da se nije mnogo promijenila i da ju je ljepota krasila cijeli život.

Talijin život obilježile su i pojedine negativne stvari, poput kidnapovanja njenih sestara Laure i Ernestine u septembru 2002. godine. Zapata je oslobođena 18. dana nakon otmice, dok je Ernestina bila na slobodi 36. dana od kidnapovanja.

Glumici je prije 12 godina dijagnostikovana podmukla, lajmska bolest.

– Znojila bih se kao nikad ranije, sve me je boljelo, kosa je počela da mi opada… – govorila je Talija jednom prilikom, dok je poslije izvjesnog vremena uspjela da se vrati uobičajenim životnim aktivnostima.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh