Film i TV

“BRAK JE SVJESNO UNIŠTAVANJE LJUBAVI”: Lidija Vukićević otvoreno o UDAJI, a evo šta je poželjela za PRAZNIKE

Lidija Vukićević važi za jednu od najvećih zavodnica na domaćoj javnoj sceni. Obožavaju je i mladi i stari, a popularna glumica otkrila je da već izvesno vrijeme uživa u ljubavi.

GLOSSY

Novu godinu Lidija je dočekala u Beogradu, a kako je otkrila za “Kurir televiziju”, božićne ptaznike provešće na planini.

– Uželela sam se snega – bila je otvorena Lidija.

Tačno u ponoć poželela je ljubav i lepotu, jer kako kaže, te dve stvari spasiće svet.

Velika zavodnica priznala je i da uživa u ljubavi, te da je srećmnoi zaljubljena, ali kada se spomene brak, tu je imala i više nego interesantna odgovor.

– Brak je svesno uništavanje ljubavi – zaključila je glumica, te se može videti da, ikako je presrećna sa svojim partnerom, ne planira da se upušta u bračne vode. Lepa glumica obožava zimske praznike, kako kaže, te se sa posebnom pažnjom posvećuje kićenju kuće,prenosi Glossy

– Oduvek sam volela da kitim kuću, to su moje igračke volim da bude svečano i okićeno, ceo dan sam kitila jelku, radim dok ne crknem. Ali volim sve sama. Ja to najbolje znam.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh