Film i TV

“Operacija Trijumf” ju je proslavila – Sada izgleda nikad bolje, a od njene figure momcima nije dobro

Šarmantnu Crnogorku domaća publika zavoljela je u muzičkom talent šou programu “Operacija Trijumf”.

Nina Petković - Screenshot

Svojom neposrednošću, ali i dobrim pjevanjem osvojila je simpatije gledalaca, ali i žirija.

Nekoliko puta je učestvovala na muzičkom takmičenju Montevizija, ali i bila pobjednica festivala “Pesma Mediterana”.

U međuvremenu se Nina udala, a nedavno je proslavila pet godina braka sa suprugom Sanjinom.

Inače, Nina uveliko radi na novim pjesmama, a kako na domaćem tržištu, ova šarmantna Tivćanka se probija i van granica Balkana.

Nedavno je objavila i spot za pjesmu “Dance till I die” u nešto drugačijem maniru.

– Objavila sam neoficijalni spot. Posebno naglašavam neoficijalni je jer je sklopljen od snimaka i fotografija sa bendom s kojim sam nastupala na brodu, te plesne grupe iz teatra. Osim toga uvrstili smo i nekoliko “casual” fotki sa broda. Mislim da će biti interesantno publici. Ja sam sa plesnom grupom na brodu izvježbala koreografiju i planirali smo da snimimo oficijalni spot, međutim pred samo snimanje sve je obustavljeno zbog zdravstvenih mera koje su tad stupile na snagu na brodu. Tako da smo iskoristili samo privatne snimke- rekla je Nina Petković za crnogorske medije, prenosi “Pulsonline“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh