Film i TV

Izgled Doris Pinčić izazvao haos na društvenim mrežama: “Da mi je znati ko je pušta da vodi emisiju ovakva!”

Jednoj gledateljici, zasmetalo je kako se Doris inače odijeva, a ovaj put je drugima zasmetao i izgled njezine frizure.

Doris Pincic Rogoznica - RTL.hr

Gledatelji HRT-ove emisije Dobro jutro, Hrvatska već su od ranog jutra pohrlili komentirati izgled voditeljice Doris Pinčić Rogoznice. Naime, jednoj gledateljici zasmetalo je kako se Doris odijeva, a ovaj put drugima je zasmetala i njezina frizura, prenosi “Novi“.

“Dragi Bože, da mi je znati tko pusti Doris da vodi emisiju ovakva! S ovim repićem?! Inače u trapericama! Ni Zlata nije ništa bolja što se odjevnih kombinacija tiče! Inače jako zgodne i lijepe, al’ neke stvari po meni nedopustive! Zar Vam Mila Horvat nije podijelila lekciju dok je vodila?!?” napisala je.

“Ovakav izgled (konjski repić) ne priliči lijepoj i mladoj ženi na TV ekranima”, stoji u komentaru. Treća je napisala: “Sve super, ali Doris bi mogli napraviti i frizuru.”

Neki gledatelji stali su u obranu Pinčić Rogoznice.

“Zašto ženu napadati? Korektno vodi emisiju… smiješak joj je na licu… ljubazna je, što je najvažnije, nije na ‘izvol’te’, što nekima smeta. Za kićenje nisu zaduženi voditelji”, stoji u jednom od komentara.

Drugi gledatelji pisali su kako im se ne sviđa što u emisiji nema okićenog bora.

“Kada ćete okititi svoj prostor jer ovo tužno, sivo i pusto, treba nam svjetlosti, blještavila i za oko ugodan prostor, a za uho dragi voditelji kao dragi Fodor koji bi svojim osmijehom i štosovima probudio pozitivu”, komentirao je jedan gledatelj.

Doris i Mirko – Facebook


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh