Film i TV

Najljepša djevojčica svijeta nije imala djetinjstvo i danas ovako izgleda

Glumica i pjevačica Thylane Blondeau čije je pravo ime Thylane Léna-Rose Loubry Blondeau, pojavila se sinoć na Etam Live Show na Pariškoj nedelji mode. Impresionirala je ljepotom, a njene godine su i dalje tema svjetske javnosti. Tek joj je 19 godina, a ako imate utisak da je “cijeli život” gledate na javnoj sceni, ne griješite.

pressmedia

Kćerka fudbalera Patricka Blonda i Veronike Loubry, francuske glumice i TV voditeljke, Thylane Blondeau odrasla je pred očima svjetske javnosti. A njen debi na javnoj sceni bio je izuzetno kontroverzan jer se kao 10- godišnja djevojčica pojavila na stranama “Voguea” našminkana i sa štiklama.

Zapravo, svaki detalj njenih fotografija bio je neprimjeren, a odobren od njene majke Veronike koja je isticala da javna karijera ne utiče negativno na vaspitanje i razvoj njene kćerke.

Thylane koju u rodnoj Francuskoj zovu Brigitte Bardot, zapravo nije imala djetinjstvo makar ne ono uobičajeno. Odjeća prikladna za znatno starije osobe, obaveze dostojne karijere starijih zvijezda… Sve to je pratilo njeno odrastanje i ponovo da kažemo, tek joj je 19 godina.Imala je samo četiri godine kada je počela da se bavi modom, radeći za Jeana Paul Gaultiera, a kasnije za modnu kuću “Dolcce & Gabana”. Sa sedam godina je imala prvo modno snimanje, a od 2005. do 2016. radila je za francusku modnu agenciju koja promoviše uspješnu djecu,piše Pressmedia


Proglašena je za najljepšu djevojčicu svijeta, a sa 15 godina ostvarila glumački debi u “Belle & Sebastian: The Adventure Continues”. U međuvremenu je bila redovna gošća gala događaja na kojim se pojavljivala u neadekvatnoj odjeći, kako su mnogi ocijenili.

Žrtva ambicioznih roditelja ili djevojka koja nije gubila vrijeme da razvija talente i ostvaruje uspjehe? To je pitanje ako se ostave po strani kontroverzne fotografije koje su bez dileme i dalje potpuno neprimjerene i uznemirujuće.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh