Film i TV

“Ubila si vezu i brak”; Goca Božinovska dotukla Tanju Savić: Ove riječi će joj odzvanjati u glavi – Ona je kriva?!

Pjevačica joj je otvorila oči.

Tanja Savić i Goca Božinovska - Screenshot

Pjevačice Tanja Savić i Goca Božinovska gostovale su u emisiji “Magazin In” u kojoj je Tanja otvoreno pričala o drami kroz koju prolazi zbog supruga Dušana Jovančevića, piše “Informer“.

Goca je mlađoj koleginici otvoreno govorila o tome kako treba da se izbori sa bračnim problemom sa kojim se suočila od kada je njen bivši suprug odveo sinove u Australiju.

Muškarac nikad ne može da uništi život ženi koja je pametna i koja manje voli. Može da uništi samo onoj ženi koja jako puno voli i onda ti misliš da ti je on uništio život, u stvari si sama sebi uništila život, od te ljubavi, ubila si ga ljubavlju, ubila si i vezu i brak i sve ostalo. To je slučaj kod mene bio, sama sebe sam uništila – poručila je Goca Tanji u “Magazinu In”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh