Film i TV

HAOS U ZADRUZI! Miljana ponovo trudna, želi da abortira!

Miljana Kulić ponovo je ostala u drugom stanju i nosi dijete Lazara Čolića alijas Zole, piše „Alo!“.

Miljana Kulić - Screenshot/YouTube

Naime, Miljana Kulić je prije nekoliko dana pala u nesvijest, zbog čega su je članovi obezbjeđenja iznijeli i odveli kod ljekara. Iako je ustanovljen razlog njene vrtoglavice i slabosti, još zadrugarima, kao ni majci, nije otkrila da je u drugom stanju.

Miljana se prije dva dana žalila da joj nije dobro i da joj se vrti u glavi te da su joj usne modre, a onda se samo srušila. Kristijan Golubović i pripadnici obezbjeđenja su brzo reagovali i iznijeli je, a onda je odlukom produkcije odvedena na ljekarski pregled. Dok su ukućani komentarisali da se folira i da blefira, alo tvrdi da je trudna.

– Miljana je dovedena u bolnicu na pregled i bila je u lošem opštem stanju. Blijeda, pritisak joj je bio visok, a nakon uvida u njenu krvnu sliku ustanovljeno je prisustvo trudničkog hormona – ispričao je izvor „Alo!“.
– Još je rano da se čuje bebina srčana radnja. To je moguće tek u šestoj-sedmoj sedmici trudnoće, a po našim procjenama, Miljana je trudna tek desetak dana. Nivo trudničkog hormona ukazuje na to – rekao nam je izvor i dodao da će nastaviti sa praćenjem njene trudnoće.

Miljana se nakon pregleda vratila u „bijelu kuću“, ali nikome nije rekla da je trudna jer, kako piše alo , želi da abortira, što joj ne bi bio prvi put.

Uprkos svemu, ona se opet „bacila“ na Zolu i sa njim u sobi za rehabilitaciju imala se*s u ranim jutarnjim satima, i to na podu.

Podsjećanja radi, Miljana i Zola su se pomirili prije dvije sedmice i pomirenje su zapečatili žestokim se*som pred kamerama. Zbog toga je njena majka Marija doživjela nervni napad, pljuvala ju je, udarala, te vukla za kosu i javno je se odrekla, prenosi Express


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh