Film i TV

Vilijam Levi svoju suprugu prevario sa čak 80 žena?

Došao kraj dugogodišnjoj ljubavi

Viliam Levi i Elizabet Guttieres

Iako je u braku, Vilijam Levi (William Levy) voli šarati okolo, a toga je svjesna i njegova supruga, Elizabet Gutierez (Elizabeth Gutierrez), koja je nedavno za meksičke medije otkrila kako je njihovoj ljubavi došao kraj.

Tamošnji mediji pišu da je braku presudila glumica Barbara Lopez (28). Njih dvoje su se upoznali na zajedničkom projektu, a dio glumačkog seta kaže da je među njima proradila hemija.

– Jedva je dočekao da je odvede u krevet. U pauzama bi joj govorio što joj sve želi raditi, a ona mu, kao ni mnoge druge nije mogla odoljeti. Za njega je to bio samo se*s, ali je zato platio tako što je ostao bez majke svoje djece – rekao je izvor te dodao kako se Vilijam jednom prigodom pohvalio da je suprugu prevario s čak 80 žena, prenosi “Avaz“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh