Film i TV

Nakon priče da je zaražena korona virusom: Dušica Jakovljević otkrila istinu o zdravstvenom stanju

U javnosti se juče pojavila informacija da je srbijanska voditeljica Dušica Jakovljević primljena u bolnicu, a kako su mediji prenijeli njeno zdravstveno stanje je dobro.

Dušica Jakovljević - Screenshot

Dušica je primljena na Infektivnu kliniku zbog blago povišene temperature budući da i dalje uslijed korone sve pacijente koji imaju bilo kakav simptom ovog virusa upućuju u specijalizovane bolnice za Covid-19. Voditeljka se osjeća dobro, a potvrđeno je da nema upalu pluća. Kako kaže, uskoro će se se vratiti na male ekrane.

Kao svaki savjestan građanin, došla sam u bolnicu jer sam osjetila da imam povišenu temperaturu. Nakon pregleda, ustanovljeno je da nemam upalu pluća. Osjećam se odlično uz svu brigu zdravstvenih radnika. Uskoro se ponovo družimo na malim ekranima – poručila je Dušica, prenosi “Pink“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh