Film i TV

“Skrivene strasti” – Kako danas izgleda Himena, crnka koja je muškarcima pomutila razum

‘Skrivene strasti’ kolumbijska je telenovela produkcijske kuće Telemundo.

Paola Rey - Screenshot

Glavne uloge imaju Danna Garcia, Mario Cimarro i Paola Rey, piše “Novi“.

Crnku Himenu, utjelovila je Paola Rey i u seriji je ovako izgledala:

Paola Rey – Screenshot

Paola Rey – Screenshot

Paola Rey – Screenshot

Prisjetimo se radnje serije. Najstariji brat, vrijedan i odgovoran Juan vodi cijeli posao. Prilično je strog i pomalo primitivan. Srednji brat Oscar je ambiciozan i proračunat, a novac uvijek nalazi na neočekivanim mjestima. Franco je najmlađi, a od svoje braće se razlikuje po tome što nema smisla za posao, romantičan je. Najmlađa u porodici je njihova sestra Libia, koja ima samo sedamnaest godina. Svojoj braći ona je i radost i briga te oni često pretjeraju u svojim izljevima ljubomore.

Problemi počinju kada se djevojka upusti u vezu sa starijim, oženjenim muškarcem, Bernardom Elizondom, ignorirajući savjete svoje braće. Kad Libia zatrudni, braća zatraže od Bernarda da je oženi, ne znajući da on već ima obitelj. Bernardo ipak pristane, ali uskoro pogiba u nesreći. Libia to ne može podnijeti i baci se u smrt s mosta. Braća se zaklinju da će je osvetiti.

Nekoliko dana kasnije odlaze na imanje Elizondovih gdje ih slučajno zaposle kao radnike koji su trebali izgraditi vrtnu kućicu na stražnji dio zdanja. Shvativši da im zamjena može omogućiti bolji pristup stanarima i lakši put ostvarenju plana, oni prihvate igru i smišljaju plan: zavest će Bernardove kćeri na isti način kao što je on zaveo njihovu sestru.

Bernardova udovica Gabriela je arogantna i netolerantna žena puna predrasuda koja svojim kćerima nameće vlastite želje, ne obazirući se na njihove. Normu, Jimenu i Saritu , majka strogo kontrolira, ne dopuštajući im uživati u svojoj ljepoti i mladosti.

Ono što smo upamtili je fizički izgled ovih dama, a jedna od njih je sada 38-godišnja Paola Rey koja je udata već 8 godina i ima sina.

Evo kako ona danas izgleda:

Paola Rey – Screenshot

Paola Rey – Screenshot

Paola Rey – Screenshot


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh