Film i TV

John Rambo ponovo jaše: Stiže peti nastavak kultnog filma

Kultni akcioni filmski lik John Rambo, drugi koji je nakon Rockyija, proslavio Sylvestera Stallonea, uskoro se vraća na velika platna širom sveta, u velikom stilu.

Sylvester Stallone - Nezavisne.com

Peti nastavak poznate filmske sage nosi naslov “Rambo: Do posljednje kapi krvi” (engl. Rambo: Last Blood), a premijeru će imati u drugoj polovini septembra.

Vremešni Stalone vraća se u naslovnoj ulozi kao veteran koji pati od posttraumatskog stresnog poremećaja. Rambo živi na svom ranču u Arizoni, ali će ga sticaj okolnosti odvesti u Meksiko u potrazi za otetom kćerkom.

Budući da ima 73 godine, Sylvester Stallone priznaje da morao da smanji broj akcionih scena u kojima učestvuje u filmu, piše “B92“.

“Srce bi željelo, ali mi tijelo poručuje – ostani kod kuće. Kao kod onih boraca koje protivnici pregaze na posljednjem meču. Prepusti to nekom drugom”, rekao je Stallone za Variety.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh