Film i TV

Pamela Anderson prvi put na naslovnici magazina “Vogue”: Nekadašnja glumica i dalje žari i pali

Nekadašnja Playboyeva zečica Pamela Anderson (51) osvanula je na naslovnici češkog izdanja časopisa “Vogue”, a to je prvi put da se holivudska glumica i bivša zečica fotografisala za neki ženski časopis.

Pamela Anderson - Blogspot.com

Na fotografiji je Pamela u izazovnoj pozi obučena po modi šezdesetih. Na naslovnici časopisa nalazi se pitanje “Ko želi da ubije Pamelu Anderson?”, a to je pozajmljena rečenica iz češkog filma “Ko želi da ubije Džesi?”, prenosi Daily Mail.

U intervjuuu za “Vogue” Pamela je govorila o svom nedavno uhapšenom prijatelju Džulijanu Asanžu, američkom predsjedniku Donaldu Trampu, ali i o pravima životinja, piše Kurir.

“Svaka djevojka želi da bude se*si. Budite pažljivi kome pokazujete slabosti, jer će pojedini jedva dočekati da ih iskoriste protiv vas”, poručila je najpoznatija zvijezda TV serije “Čuvari plaže”.

Ona je rekla i da zna da u javnosti postoji određena slika o njoj koja je s godinama evoluirala u “crtać”, ali da se ne obazire na kritičare i, kako je rekla, “trolove”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh