Film i TV

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ JE UŠLA U SVIJET NOVINARSTA SA 17 GODINA A IZNENADIT ĆETE SE KADA VIDITE KAKO JE NEKADA IZGLEDALA!

Najintrigantnija srbijanska voditeljica i sada već zaštitno lice televizije Pink, Dušica Jakovljević izaziva veliku pažnju svojom pojavom ali i talentom koji je došao do izražaja od kada je počela da vodi najpopularniji rijaliti program ‘Zadruga’.

Dušica Jakovljević - Screenshot/YouTube

Danas, nakon velikog uspjeha , koji je zaslužila svojim radom i angažovanjem ne libi se da priča o svojim počecima, piše “Pulsonline“.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Hvala, @sladjapink_makeup & @gagisa ??

Objavu dijeli Dusica Jakovljevic (@dusicajakovljevic)

U svojoj već dvije decenije dugoj voditeljskoj karijeri, Dušica Jakovljević je bila ‘glas naroda’ u popularnoj ‘Audiciji’, te je izvještavala iz bekstejdža u ‘Pinkovim zvezdama’, kao i ‘Pinkovim zvezdicama’, da bi svoj najveći uspjeh postigla kao voditeljica ‘Farme’, a onda i ‘Zadruge’, kao najgledanijeg reality formata na Balkanu.

Često ističe da je strpljenje i upornost najbitnija u ovom poslu, a da je takve osobine ne krase ne bi ni dočekala da dobije titulu najomiljenije ‘reality voditeljice’ u Srbiji i opravda ukazano povjerenje.

S obzirom da je novinarstvom počela da se bavi u svojoj 17. godini nije iznenađujuće da je tokom godina i pored različitih televizijskih formi mijenjala i svoj izgled koji je danas i više nego prepoznatljiv.

Dušica Jakovljević – Screenshot/YouTube

Dušica Jakovljević – Screenshot/YouTube


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh