Film i TV

PROBUDILA SE DEA ĐURĐEVIĆ! Nakon jezive saobraćajke i teške operacije izgovorila…

Dea Đurđević probudila se poslije teške operacije u šok-sobi. Svjesna je i komunicira. Prve riječi koje je izgovorila bile su:

Dea Đurđević - Kurir.rs

Hvala Bogu da sam živa“.

Podsjetimo, Dea Đurđević jutros je doživjela tešku saobraćajku kod bolnice “Dr Dragiša Mišović”. Zadobila je teško oštećenje ruke, kada je na nju naletio autobus. Operacija je uspješno završena i ruka je prišivena.

Dein dečko i kolega Mladen Mijatović tom prilikom izjavio je za domaće medije:

“Zahvaljujem se kompletnom ljekarskom timu koji je radio, medicinskom osoblju, Hitnoj pomoći, policiji na profesionalno obavljenom poslu i maksimalnom zalaganju koje su iskazali. Na ovaj način je još jednom pokazano da u Srbiji rade vrhunski stručnjaci. Zahvalio bih se i svima koji su se raspitivali za Deino zdravlje i slali podršku, kako kolege, tako i ljudi svih drugih profesija”, kaže Mladen koji je Deu vidio prije operacije, ali ne i poslije: “Najteže je prošlo, optimista sam i vjerujem da će sve u najskorijem periodu biti u redu i da će se brzo vratiti na televizijske ekrane”, zaključio je on.

Kada je autobus hrabru Deu pokupio na trotoaru i otkinuo ruku, ona je sjela pored auta i čekala hitnu pomoć. Kako je “Kurir” tada saznao, voditeljica je sve vrijeme bila svjesna, a pored teške povrede ruke, njoj je slomljena i butna kost.

Naime, kada je prvo došlo do sudara putničkih vozila Dea, koja je bila za volanom, izašla je iz vozila da sa drugim vozačem provjeri i utvrdi štetu. Utom je naišao autobus koji je naletio na voditeljicu i udario je dok je stajala na trotoaru.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh