Estrada

ZVEZDA GRANDA IZAŠLA IZ BOLNICE, A KOD KUĆE JE DOČEKALO IZNENAĐENJE ZA PAMĆENJE: Poslije svake kiše dolazi duga…

Pre nekoliko dana, Dragica Zlatić zabrinula je fanove kada se oglasila iz bolnice u kojoj je bila zadržana zbog zdravstvenog problema.

foto instagram

Pevačica je nakon nekoliko dana puštena i stigla kući gde je sačekalo nekoliko iznenađenja koja su je dovela do suza.

– Dobrodošla kući- pokazala je Dragica cveće i čokolade koje su je dočekale.

-Draga naša Dragice, svaki naredni dan je tvoj dan. Mi znamo da možeš i verujemo u tebe. Posle svake kiše dolazi duga i ne zaboravi to. Mislimo na tebe , volimo i ljubimo puno -pisalo je u poruci koja je dočekala.

I koleginice Aleksandra Bursać i Aleksandra Mladenović poslale su joj prelepe bukete cveća.

– Razmazićete me načisto- zahvalna je Dragica.

Podsećamo, Zlatićeva se pre nekolik dana oglasila iz bolnice kada je zabrinula svoju publiku.

– Ležim i razmišljam koliko smo besni i nezahvalni, koliko ništa ne cenimo, a znate zašto? Zato što mislimo „Pa šta, normalno je da mogu da ustanem i da se okupam sam. Normalno je da jedem svaki dan, to mora tako i to se podrazumeva“ – napisala je ona, a zatim otkrila u kakvom je stanju:

– Kad te „klepi“ pa ne možeš danima da mrdneš, misaonima imenica je da staneš, živiš na gutljaju vode, i te kako shvatiš da je to sve blagoslov i da nije nikakva sitnica… Ili ne shvatimo, pa čim gu*ici lakne Jovo nanovo – napisala je Dragica na svom Instagramu, prenosi kurir.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh