Estrada

“Da me UHAPSE I ZATVORE…” Nakon Melininog UPADA u vilu na Senjaku oglasio se Haris

Haris je otkrio sve o burnoj noći koja je zadesila njegovu porodicu.

Haris Džinović progovorio je o događaju koji je šokirao javnost, dan nakon što je njegova bivša supruga Melina nenajavljeno došla u vilu na Senjaku u kojoj pevač živi sa decom, a iz koje se ona pre izvesnog vremena svojevoljno iselila.

Legendarni pevač objasnio je šta se to dogodilo prošle noći, a na pitanje šta misli o tome koja je bila Melinina namera sa kojom je došla, istakao je da smatra da je reč isključivo o provokaciji, kako bi nasrnuo na nju.Ja sam pozvan u svojstvu građanina, nisam ni priveden, ni optužen, ni bilo šta drugo. Kao ni druga strana. Došao sam i zatekao sam Melinu tu (u kući, prim.aut.), i zamolio sam je najpristojnije da ode jer nema pravo boravka tu, s obzirom da živi u drugom delu grada, što ona nije htela. Onda sam konsultovao advokata i advokat je rekao: “Pozovi policiju.” Ja sam pozvao policiju koja je došla. Razgovor sa mnom, razgovor s njom, razgovor sa decom… Zamolili su da odemo do policijske stanice u svojstvu građana, ne privedeni, što je vrlo važno, da damo izjavu. Otišli smo i dali smo izjave i to je cela priča – rekao nam je Haris na početku razgovora u njegovom domu.

Na pitanje da li mu je advokat rekao ima li Melina pravo da dolazi u kuću u kojoj je živela, a u kojoj je sada Haris sa decom, pevač kaže:

– Ne, nema pravo da dolazi ovde. Ona je napustila ovo, otišla je odavde i živi u drugom delu grada, u drugoj stambenoj jedinici. Ima pravo da dođe po garderobu i po svoje stvari, ali nema pravo ovde da boravi. Tu je tačka.

Na pitanje zbog čega se čak nekoliko sati zadržao u policijskoj stanici, Haris je objasnio.

– Zato što su to bili dugi izveštaji, u davanju izjava… Jedno, pa drugo, pa treće, i tako.

Smatra, Melinin cilj iznenadnog dolaska u vilu bio je – provokacija.

– Mislim da je cilj bio čista provokacija, nameštena varijanta, ne bih li ja posegao za nekakvim nasiljem, pa da me onda zatvore, da dođe policija da me uhapsi radi nasilja u kući… Naravno, to se nije desilo, jer nisam toliko naivan pa znam šta smem, šta ne smem – istakao je Haris za Telegraf.rs.

U medijima su se pojavili navodi da je Melina po dolasku u policijsku stanicu navela kako je navodno došla da prijavi nasilje koje trpi dve godine. Haris je ovom prilikom odbacio svaku priču da je do toga ikada došlo.

– Nikad je nisam udario, prema tome – nasilja nema. Nikad u životu! Za 20 godina, što je i ona izjavila, tako da je to čista laž – jasan je bio pevač.

Melini i njemu je izrečena hitna mera zabrane prilaska i komunikacije od 48 sati, ali Haris smatra da bi trebalo da traje mnogo duže.

– To zavisi od tužioca, ali ta zabrana bi trebalo da traje 180 godina – kazao je slavni pevač.

Pitali smo ga i kako deca Đina i Kan podnose sve što se događa u porodici.

– Šokantno podnose, jer je to čista namera bila da im se otac zatvori.

Na pitanje da li su razgovarali sa majkom, Haris nam je rekao,piše Srbijadanas

– Ne znam da li se čuju, ne čuju… Znam da se Kan ne čuje s njom već skoro dva meseca. Ni poruke, ništa. Ona je prvo bila ljuta na njega, a onda je detetu pukao film i rekao je ćao, doviđenja.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh