Estrada

Nakon saznanja da ima novog dečka oglasila se Milica Todorović

Pjevačica i pobjednica „Zvezda Granda“ Milica Todorović nedavno je objelodanila da je uplovila u ljubavnu vezu sa Lazarom iz Novog Sada, a od tada ne prestaje da se priča i piše o njihovom odnosu.

Milica Todorović - espreso

Milici izgleda ne prija da mediji toliko zalaze u njenu privatnost, pa se danas oglasila na društvenim mrežama i poslala brutalnu poruku.

Naime, Milica je na svom Instagram storiju podijelila svoju fotografiju uz kratak opis koji je iznenadio sve njene pratioce.

“Ajde malo svi od******, bre”, napisala je pjevačica, a uz ovo uklopila i svoju novi pesmu „Fu*k off“ koja novi isto značenje kao i komentar.

Podsjetimo, Milica se na novim dečkom prvi put u javnosti pojavila pre nekoliko dana na rođendanu Žike Jakšića. prenose Nezavisne


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh