Estrada

Zorici Marković POZLILO na sahani bivšeg muža, izgubila svijest – potresne scene na groblju

Prisutni odmah priskočili u pomoć.

Zorica Marković - screenshot

Juče je javnost potresla vijest o smrti Brace Zatezala, prvog supruga poznate folk pjevačice Zorice Marković.

Braca je preminuo nakon kratke bolesti, a ova tužna vijest je potvrđena iz porodice Marković.

Danas je sahrana na groblju Lešće, a popularna pevačica se pojavila među prvima, noseći u rukama sveće, a na licu joj se videla tuga zbog iznenadne smrti prvog supruga, sa kojim je bila u dobrim odnosima, i nakon razvoda. Dijana Hrkalović je sve vreme bila uz nju, pokušavajući da je uteši, a pevačica je neprestano plakala na njenom ramenu.

ATA images

U jednom momentu joj se slošilo, pa je izgubila svest, a prisutni su odmah priskočili u pomoć.

Zorica je sve vreme bila na lekovima, s obzirom da još uvek ne dolazi sebi zbog Bracine iznenadne smrti.

Podsetimo, Zorica je javnosti otkrila da je sa svojim prvim suprugom održavala dobre odnose i nakon razvoda. Iz njihovog braka proistekao je sin Ilija, za koga Zorica često ističe da je najbolje dete na svetu.

Braca Zatatezalo je godinama bio aktivan u ugostiteljskom biznisu, ali je takođe bio poznat po druženju sa brojnim javnim ličnostima, sa kojima je negovao prijateljske odnose. Njegova smrt ostavlja prazninu kako u poslovnom, tako i u društvenom životu mnogih.

Srbija Danas/Republika/Autor: M.I.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh