Estrada

ZORANA PAVIĆ NASMIJALA DO SUZA: Ovo nije vic, već se stvarno dogodilo

Zorana Pavić je neko ko važi za izuzetno pozitivnu osobu, nerijetko se nađe i po neka anegdota iz njenog života, a ona je ovog puta pričala o svom problemu sa stranim jezikom.

Pjevačica je talenat za muziku odavno dokazala, ali nažalost sa stranim jezicima nije imala isto iskustvo i sreću.

Nepoznavanje engleskog jezika koštalo je jednog nesporazuma u prodavnici u Turskoj, gdje je boravila tokom jednog ljetovanja, a o svemu tome je pjevačica svojevremeno govorila.

Moje znanje engleskog je prilično simpatično i tako sam ja tražila frizera tamo i pitala “Excuse me do you have freezer?“, što u prijevodu sa engleskog znači “Izvinite, da li imate zamrzivač“, misleći da će ljudi razumijeti šta mi je potrebno, ako to izgovorim na određen način – kroz smijeh je rekla Zorana tada.

Inače, Zorana Pavić susrela se sa ozbiljnim zdravstvenim problemom zbog kojeg je imala i operaciju.

Doktor joj je onda rekao da se ne igra sa životom, jer slijepo crijevo može svakog časa da joj pukne i da moraju što prije da je operišu. Operacija je protekla u najboljem redu i Zorana se osjeća dobro, piše express.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh