Estrada

Aleksandra Prijović se POTPUNO TRANSFORMISALA – Nova frizura, dubok DEKOLTE u prvom planu, a elegancija poput HOLIVUDSKE zvijezde

Muzička zvezda Aleksandra Prijović je sinoć, za doček Nove godine, nastupala u srpskoj prestonici. Prija je za ovu priliku ponela crnu dugu haljinu sa dubokim dekolteom, kojim je potpuno napravila pometnju.

Aleksandra Prijović - ATA Images

Velika muzička zvezda Aleksandra Prijović, doček je provela radno nastupajući u srpskoj prestonici, a tom prilikom je sve oduševila stajlingom.

Ona je izabrala elegantnu usku haljinu, sa dubokim dekolteom i čipkom, poput holivudskih zvezda iz 80tih.

– Ova godina mi je bila najlepša kad je karijera u pitanju. Želim u narednoj godini da moji budu zdravi, to je najbitnije. Sanjala jesam da mi se sve ovo dešava poslovno, ali bih bila srećna i da sam u svakom gradu imala po jedan koncert – kazala je Prija, spomenuvši uspešnu turneju “Od istoka do zapada” za Blic.

Pevačica je ponela i kratki paž i time još više oduševila publiku, kao i detaljima stajlinga poput rukavica i cipela na platformu.

Ono što je definitivno da su se i mnoge poznate ličnosti zabavljale sinoć uz njene pesme poput Jovane Jeremić sa dečkom Draganom, kao i Ana Sević.

Aleksandra Prijović – Srbijadanas


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh