Estrada

Marija Šerifović dobila dijete uz pomoć surogat majke, otkrila čiji DNK nosi njen sin

Pjevačica Marija Šerifović je dobila sina uz pomoć surogat majke.

Marija Šerifović - Instagram

Marija je godinama maštala o tome da u naručju drži svoje dijete i san se konačno ostvario, a njen sin rođen je na klinici u Los Anđelesu.

Kako je Šerifovićeva otkrila, proces je dugo trajao.

„Uh… Pa dugo je trajao moj proces odlučivanja. Ali kada sam prvi put presekla i rekla to je to, odmah je sve ostalo nekako išlo samo od sebe… Ima tu dosta pomoći i Onog odozgo“, ispričala je u velikom intervjuu za Blic.

Marija nije željela da otkriva ko je otac djeteta.

„Zbog ugovora o privatnosti ne mogu da dijelim sve informacije, ali ono što mogu da kažem jeste da će Mario, kada dođe vrijeme, o tome znati sve“, ispričala je pjevačica i otkrila da je u dokumentima ona navedena kao jedini roditelj.

„Ja sam njegova biološka majka i u dokumentima sam upisana kao jedini roditelj“, rekla je Šerifovićeva koja je razriješila nedoumice i istakla da je u genetskom smislu Mariova majka, a i da je zakon Republike Srbije prepoznaje kao majku.

„I u genetskom i u administrativnom i u svakom drugom smislu ja sam Mariova majka, svaki njegov mali atom koji dolazi iz majčinog DNK je moj“, rekla je, piše N1.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh