Estrada

Evo čime se Keba bavi dok ga drugi optužuju da je lopov

Kada Dragan Kojić Keba kaže da je zadovoljan sobom, pravedan komentar bi glasio – u pravu je!

Dragan Kojić Keba - Plusonline.rs

Keba spada u “red” izvođača, koji itekako vodi računa o svom izgledu, glasu i karijeri. Ili kako on sam veli, brine o svojoj, unutarnjoj i spoljašnjoj disciplini. Van scene, Keba, u svemu zna, da uživa s mjerom. U brzom hodu, vježbama, masaži, ishrani…

-Vodim itekako računa o sebi, ali i svojoj karijeri. Snimio sam novu pjesmu “Nije zora kada svane”, autora Dejana Pejovića i Miomira Dragičevića, naglasio nam je Kojić.

Preslušali smo pjesmu. Osluhnuli komentare muzičkih znalaca koji djele mišljenje većine. Pjesma na prvo slušanje, ostavlja upečatljiv dojam, lijepih, nekadašnjih hit kompozicija. Keba je u video zapisu, na pomenutu numeru, “provukao” veliki dio svog dosadašnjeg opusa. U pjesmi on kaže, ” ništa nije, kao ranije”, i nastavlja, kako se nada, da će biti, kao nekada.

S ovom pjesmom, Draganu Kojiću Kebi zasigurno, popularnost ne jenjava. A o njegovom izgledu nekada i sada, daće sud oni koji pogledaju pomenuti spot, piše express.

I dok ga kolege optužuju da je lopov, Keba se ne osvrće na to…


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh