Estrada

Beba Marije Šerifović se nije rodila u Srbiji, poznato i zašto: Oglasila se emotivnom porukom

Srbijanska pop zvijezda Marija Šerifović dobila je bebu, sina kome je dala ime Mario, a trudnoću je iznijela surogat majka.

Marija Šerifović - Screenshot - Youtube

Budući da surogat majčinstvo još uvijek nije praksa u Srbiji, Marija Šerifović se odlučila za Ameriku gdje godinama odlazi i iz privatnih i iz poslovnih razloga.

Dijete se rodilo početkom decembra na klinici u Los Angelesu, a Marija je prisustvovala porođaju, objavio je Blic.

Pjevačica je sa majkom Vericom Šerifović otputovala u Ameriku sredinom novembra kako bi bila uz surogat majku tokom priprema za porođaj.

Budući da je Amerika država koja je najviše napredovala, u smislu kompletne procedure oko surogat majčinstva – od brige prema ženama, koje su surogat majke, do kompletne pravne i psihološke logistike koja je veoma izazovna i veoma važna Šerifović se odlučila da baš tamo njeno dijete dođe na svijet.

Osim toga, Marija deset godina unazad putuje u Ameriku, što iz privatnih što iz profesionalnih razloga.

Pjevačica se oglasila i na Instagramu te podijelila fotografiju bebe.

“Ljubav je došla. Nebo je osvijetlila najljepša zvijezda mog života. Rodio se Mario. Neka te sine život vodi stazama svojim najljepšim, a ja te svojom ljubavlju čuvam od tuge i od ljudi.

Hvala svima što salju ljubav i neka tiho i toplo bude sve ono što dolazi od vas ka njemu”, navela je Šerifović. prenosi Radiosarajevo


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh