Estrada

Video sa SEVKINOM pjesmom je raznježio PRIJOVIĆ, a pogledalo ga je više od 850 hiljada ljudi

Netko je napravio kompilaciju videa Aleksandre koja na početku govori kako je najsretnija u životu bila kada je rodila sina, a zatim se pojavljuju isječci sa svih pet koncerata u Areni Zagreb

Aleksandra Prijović (28) pet večeri u Areni Zagreb zabavljala je rasplesanu publiku koja je s njom pjevala sve njene hitove u glas. Osim gostiju iznenađenja koje je izvela na pozornicu, jedan dječak posebno je raznježio sve prisutne.

Aleksandrin sin, Aleksandar htio joj se pridružiti na pozornici odmah na prvom njenom koncertu, a ona je kasnije podijelila i kako je iza pozornice čekao mamu da dođe po njega i odvede ga pred publiku.

Sada je pjevačica na društvenim mrežama podijelila emotivni video nje i sina na koncertima. Netko je napravio kompilaciju videa Aleksandre koja na početku govori kako je najsretnija u životu bila kada je rodila sina, a zatim se pojavljuju isječci sa svih pet koncerata.

– Tko god da je napravio ovaj video, hvala mu – poručila je Prijović koju je dirnuo video, a u pozadini kojeg je svirala Severinina pjesma ‘Rođeno moje’.

@crni_cvet ???????????? #aleksandraprijovic #prijovicka #fyp #fy ♬ original sound – crni_cvet ????


Ovaj video na društvenoj mreži Tik Tok postao je hit, a pregledan je već preko 850 hiljada puta, prenosi 24sata.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh