Estrada

PRIJA PRVI PUT POKAZALA SINA, SVI ODUŠEVLJENI: Aleksandra presretna – OBEĆAO MI JE OVO JOŠ PRVOG DANA

Aleksandra Prijović pokazala sina Aleksandra, kažu da dječak najviše liči na Bobu Živojinovića.

O koncertima Aleksandre Prijović se i dalje priča, a posebno se ističe njen odnos prema porodici koji je pokazala i na gostovanjima.

Ne samo da su svi došli na njene nastupe u Beogradu, već su je pratili i u Zagrebu gde se ona pobrinula za smještaj i kompletne troškove. Od sina se odvajala samo kad je na sceni, a i tada je uživala kad joj se on pridruži.

“Bez porodice ne idem nigdje. Jako mi je bitno da su pored mene. Na svakom koncertu su sa mnom. Uvijek mi isto kažu, požele mi sreću i raduju se zbog svega što se dešava.

Trudim se da im udovoljim na svaki mogući način, oni su se sigurno molili da sve prođe kako treba, ništa im drugo nije trebalo”, ispričala je Aleksandra. Sin Aleksandar je centar njenog života, a upravo je to napisala i uz fotografiju na kojoj je prvi put pokazala malog Akija.

Sve do skoro su se Filip i ona trudili da sakriju lice mališana, ali je od pojavljivanja na koncertima ono postalo svima poznato.

Na prvom koncertu u Beogradu, dečak je želio da se popne na binu, ali se to nije dogodilo.

“On je meni obećao da će izaći, međutim, kad je došao, pitala sam ga i on je rekao ne. Izgleda da se uplašio, a možda mu se i prispavalo. Nije želio večeras, možda će sutra”, tolerantno je rekla Prija.

I sa drugog koncerta u Beogradu su ga ranije odveli kući, kako je mama rekla, malo su ga i uplašili razni svjetlosni efekti. Međutim, već u Sarajevu se opustio i najavljivao da će “sjediti sa tatom i puštati svjetla” tokom koncerta.

Na koncertu u Zagrebu je konačno i zapevao s mamom na sceni, a to je bila noć koju će Aleksandra sigurno pamtiti cijelog života.

Sada je i prvi put “gostovao” kod nje na Instagramu, a svi kažu da možda ipak najviše liči na dedu Bobu Živojinovića. Ono što je sigurno, to je da je mališan visok za svoje godine, pa možda i on krene stopama slavnog tenisera.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh