Estrada

LEPA BRENA otkrila kako ALEKSANDRA PRIJOVIĆ bira goste za koncerte

Legendarna pjevačica ponosna je na uspjeh supruge njenog posinka, a osvrnula se na njene rasprodane koncerte.

‘Ona htjela pokazati, sa svim gostima koje je pozvala da treba širiti pozitivnu energiju’, rekla je Brena

Lepa Brena (63) osvrnula se na uspjeh supruge njenog posinka Filipa Živojinovića, poznate regionalne zvijezde Aleksandre Prijović (28).

Brena je poručila kako su svi očekivali taj uspjeh i da ono što Aleksandra trenutno doživljava kao mlada pjevačica je ‘velika sreća’.

Zatim se osvrnula na to kako Aleksandra bira goste koji će joj se pridružiti na pozornici na koncertima.

– Ona je isto tako htjela pokazati, sa svim gostima koje je pozvala na koncerte, da trebamo širiti ljubav, dobru i pozitivnu energiju i mislim da je ta poruka baš dobro poslana, mi za drugu poruku ne znamo – objasnila je Brena, kako piše Telegraf.

– Mi smo pjevači, mi volimo ljude bez obzira tko su, što su, odakle su jer ti ljudi su naša publika i to je ono što je suština svakog pjevača. Mi širimo radost, ljubav i zajednicu. To je jako dobra poruka koja je poslana iz Zagreba, Sarajeva i Beograda, i mi je sada šaljemo dalje – rekla je pjevačica dalje.

Već je ranije kada je gostovala u emisiji ‘Kod nas doma’, Brena ispričala kako ju je Prijovićkin uspjeh vratio u prošlost te ju podsjetio na vrijeme kad je ona imala brojne nastupe.

– Aleksandra me kao nitko vratila u tu prošlost između 1980. i 1990. godine. Nije bilo ovih velikih spektakularnih arena kao danas. Kada sam prvi put izašla, sve to što se događa oko Aleksandre je nešto što sam ja osobno očekivala i ona je očekivala – prisjetila se Lepa Brena ranije.

Inače, Aleksandra je pet večeri zabavljala publiku u prepunoj Areni Zagreb, a obožavatelje je digla na noge već od prvih stihova. Neumorna glazbenica pjevala je iz sveg glasa, a poslije rasprodanih koncerta, ne staje. Čeka je još nastupa, a Aleksandra nam je ranije priznala kako trenutačno živi svoje snove.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh